Σπίτι > Προϊόν > Μηχάνημα πλινθοποίησης
Κατηγορία προϊόντων

Νέα αναβάθμιση έκδοση υδραυλική παλιοσίδερα, τσιπ χυτού ανθρακόπλινθου μηχανή τύπου

Μπρικέτες μηχανές Υδραυλική μπρικετοποίηση μηχανή Μηχανές υδραυλικής μπρικετοποίηση Υδραυλική χυτού ανθρακόπλινθου μηχανή τύπου Υδραυλική χυτού ανθρακόπλινθου μηχανή Υδραυλική χυτού ανθρακόπλινθου μηχανές Υδραυλική χυτού ανθρακόπλινθου μηχανή λήψης μεταλλικά χυτού ανθρακόπλινθου μηχανή Μεταλλικά τσιπ μπρικετοποίηση μηχανή σκραπ μετάλλων μπρικετοποίηση μηχανή

Αποστολή ερώτησής

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αλουμίνιο παλιοσίδερα, με τη μορφή Αποτορνεύματα, ρινίσματα, τσιπ και ροκανίδια, παράγεται κάθε μέρα της παραγωγής, συσσωρεύονται για τον εξοπλισμό και το πάτωμα.

1.jpg

Ενώ το αλουμίνιο και υγρά απόβλητα μπορεί να είναι δαπανηρή για τη διάθεση των και δύσκολο να επαναχρησιμοποιηθούν χωρίς επεξεργασία, αλουμινίου μπρικετοποίηση επιτρέπει στους κατασκευαστές να εξαλείψει το κόστος και δημιουργούν μια νέα έσοδα.


Μπρικετοποίηση μηχανή χρησιμοποιείται κυρίως για χυτοσίδηρο, χάλυβα, χαλκό, αλουμίνιο, υψηλής ποιότητας ορυκτό σε σκόνη και άλλες μεταλλικές πρώτες ύλες απευθείας μέσα από την υψηλή πίεση άμεσα σε 3 ~ 6 kg κυλινδρικό ή άλλο σχήμα του το κέικ, για να διευκολυνθεί η αποθήκευση και μεταφορά μειώνουν την ανάκτηση και την ανακύκλωση της διαδικασίας μεταφοράς, τήξη απώλειες.
Wuxi Puxin μηχανές εργοστάσιο

Επικοινωνία: Peijun Guo

Κιν: + 86-13951579100

Τηλ.: + 86-510-83208381

Fax: + 86-510-83209882

Προσθέστε: 76# Qianluo φορτίο, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Κίνα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:wxpx0510@163.com

Ιστοσελίδα:http://www.pxslitter.com

Καλώς ήρθατε για να αγοράσει μας νέα έκδοση αναβάθμισης υδραυλική θραύσματα μετάλλων, τσιπ χυτού ανθρακόπλινθου μηχανή τύπου. Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές της Κίνας και προμηθευτές σε αυτόν τον τομέα, προσφέρουμε επίσης την προσαρμοσμένη υπηρεσία με χαμηλή τιμή. Παρακαλώ να είστε ελεύθεροι να απολαμβάνουν τα προϊόντα μας ποιότητα κατασκευάζεται στην Κίνα. Για προσφορά, Καλώς να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας.
Συναφή προϊόντα

Send your message to us

Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική