Σπίτι > Προϊόν > Επίπεδη χάλυβα μηχάνημα
Κατηγορία προϊόντων

Υψηλής ποιότητας υδραυλική επίπεδη τομή, χάλυβα, μπαρ, σίδερο και ευθυγράμμιση μηχάνημα

Οι μονάδες που παράχουμε ήταν εξευγενισμένες που χρησιμοποιούνται στο εργοστάσιο παράγουν χάλυβα ψυχρής έλασης, συγκολλημένο σωλήνα, επίσης κιτ παράγουμε τις μονάδες του τροχού τροφοδοσίας, το κέλυφος του σκάφους, το κτύπημα να στείλει, το πλύσιμο και ξετύλιγμα για το ξινό πλύσιμο. Pullipflection - correctipevev, συσκευασία ...

Αποστολή ερώτησής

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι μονάδες που παράχουμε ήταν εξευγενισμένες που χρησιμοποιούνται στο εργοστάσιο παράγουν χάλυβα ψυχρής έλασης, συγκολλημένο σωλήνα, επίσης κιτ παράγουμε τις μονάδες του τροχού τροφοδοσίας, το κέλυφος του σκάφους, το κτύπημα να στείλει, το πλύσιμο και ξετύλιγμα για το ξινό πλύσιμο. Pullipflection - correctipevev, τα πλακάκια συσκευασίας επιταχύνουν την αποδοτικότητα των προϊόντων και αυξάνουν την ακρίβεια στο εργοστάσιο ψυχρής έλασης.


Βασική περιγραφή συστατικού μηχανήματος επίπεδης χάλυβα
ένα. Μηχανή κοπής
Εξαρτήματα ισχύος: τροφοδοτημένο κάθισμα, 500 μειωτήρας, 55ΚW μοτέρ συνεχούς ρεύματος, κιβώτιο συνεχούς ρεύματος, κουτί διανομής δοντιών, σύνδεσμος, άξονας, αλλαγή της συσκευής.
Κύριο μέρος: ανά πλαίσιο, σταθερό τόξο, μεγάλο ολισθητήρα, άξονας μαχαιριού (150 mm) Φ δύο, υδραυλική δραστηριότητα πριν και μετά το περίβλημα, ολισθητήρας, μηχανισμός ρύθμισης, μηχανισμός ρύθμισης της ανόδου του άξονα μαχαιριού, Δακτύλιο, ελαστικό δακτύλιο, κλπ.
σι. Μηχανή ισιώματος κωδικοποιητή ταινίας
Με εννέα ισοπέδωση κυλίνδρων, δύο κυλίνδρους τριβής, δύο κύλινδρος κυλίνδρου, κύλινδρος, ένα σύνολο κυλίνδρων 13 κυλίνδρων και κυλίνδρου με μήκος κωδικοποίησης, υιοθετεί υδραυλική πίεση, κωδικοποιητής κωδικοποιητή κυλίνδρων κλίμακας, , Ο κύριος κινητήρας υιοθετεί κινητήρα 55 kw dc, μειωτήρα και κιβώτιο διανομής γραναζιών 500, ισχύ μετάδοσης μετά από μια τυποποιημένη γενική άρθρωση στον κύλινδρο εργασίας, διάμετρος κυλίνδρου ισοπέδωσης phi 125, όλο το χαλύβδινο υλικό που φέρει ρολό εργασίας, σκληρότητα επιφάνειας HRC52-55 ° , Γραμμική ταχύτητα σχεδίασης επίπεδου 20 m / min.

ντο. Μηχανή κοπής διπλής στήλης με πόδι πρέσας
Η εγκάρσια μηχανή κοπής πρέπει να έχει την ελατηριωτή πρέσα, να εμποδίζει την κάμψη της κεφαλής του επίπεδου χάλυβα και να τοποθετείται για να εμποδίζει την πλάκα να τραβάει τη λεπίδα και να κόβει το πλάτος 600mm

ρε. Πλήρες ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου: ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου, σταθμός λειτουργίας κ.λπ.
Η πλατφόρμα λειτουργίας έχει τις λειτουργίες ρύθμισης ταχύτητας, ρύθμισης μήκους, ρύθμισης υψηλής ταχύτητας, συναγερμού σφαλμάτων και ούτω καθεξής. Με την υιοθέτηση συστήματος ελέγχου PLC για τον έλεγχο και / παρακολούθηση του εξοπλισμού, το λειτουργικό σύστημα ελέγχεται από την οθόνη αφής.

Ειδικές απαιτήσεις μπορούν να σχεδιαστούν για εσάς


Wuxi Puxin Μηχανήματα Εργοστάσιο
Mob: 86-13951579100

Tel: 86-510-83208381
Φαξ: 86-510-83209882
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Ιστοσελίδα: http://www.Pxslitter.com

Καλώς ήρθατε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας υδραυλικό επίπεδο τμήμα, χάλυβα, μπαρ, σιδήρου και ευθυγράμμιση μηχάνημα. Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας σε αυτόν τον τομέα, προσφέρουμε επίσης την προσαρμοσμένη υπηρεσία με χαμηλή τιμή. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να απολαύσετε τα ποιοτικά προϊόντα μας που κατασκευάζονται στην Κίνα. Για προσφορά, καλώς να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας.

Συναφή προϊόντα

Send your message to us

Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική