Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

CNC μήκος κοπής των χαρακτηριστικών γραμμών και των λειτουργιών

| Updated: Jan 02, 2018

CNC κοπής μήκους της γραμμής είναι κυρίως από το αυτοκίνητο, uncoiler, η μεσαία γέφυρα, ισοπέδωση, κοπής μηχανή, μηχανή κοπής, τραπέζι υποδοχής, υδραυλικό πνευματικό σύστημα, CNC σύστημα και άλλα μέρη συναρμολογούνται? σε αυτή τη βάση, η γραμμή κοπής CNC CNC είναι επίσης εξοπλισμένη με σερβοκινητήρα υψηλής ακρίβειας, αξιόπιστο υδραυλικό σύστημα και υψηλής τεχνολογίας επίπεδο προγραμματιζόμενου συστήματος ελέγχου για την εξασφάλιση ακριβούς τροφοδοσίας και κοπής.

CNC κοπής μήκους της γραμμής, αν και πολλές μονάδες, αλλά το καθένα έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες, όπως το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί προς τα πάνω και προς τα κάτω για το αριστερό και το δεξί, έτσι ώστε το υλικό στο ξετυλίγον κίνηση με ακρίβεια? και η μεσαία γέφυρα χρησιμοποιείται για να καθοδηγήσει το υλικό από το ακατέργαστο σχολείο Στο ωραίο σχολείο, είναι ευνοϊκό για την ταχύτητα των δύο ισοπέδωση μηχάνημα σχολείο.

Το βασικό σημείο είναι το μήκος κοπής CNC του μηχανήματος κοπής, το οποίο χρησιμοποιεί έλεγχο CNC, όχι μόνο την απόδοση κοπής και η ακρίβεια κοπής είναι επίσης πολύ ακριβής. Εξαιτίας αυτού, η γραμμή κοπής CNC έχει τη λειτουργία της αυτόματης κοπής υλικού.

Ταυτόχρονα, CNC κοπής του μήκους της γραμμής μπορεί επίσης να είναι μια ποικιλία από υλικά πηνίο ξετυλίγματος, ισοπέδωση, κοπής, κοπεί σε μέγεθος διαφορετικές προδιαγραφές της οριζόντιας διατομής της πλάκας, και αυτόματα συσσωρεύονται τακτοποιημένα, όχι μόνο να μειώσει το κόστος, αλλά και να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων, να ενισχύσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της αγοράς των επιχειρήσεων.

Η γραμμή κοπής CNC δεν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στο πηνίο ψυχρής έλασης, το πηνίο θερμής έλασης, το πηνίο από ανοξείδωτο χάλυβα, το πηνίο από γαλβανισμένο χάλυβα, το κόψιμο μιας ποικιλίας πλάκας σταθερού μήκους, κατάλληλο για προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα, ηλεκτρικές συσκευές, βιομηχανίες κατασκευής μηχανημάτων.

http://www.pxslitter.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική