Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Μέθοδος ανάθεσης μονάδας CNC τύπου Kaiping

| Updated: Jan 25, 2018

Διαφορετικές μέθοδοι αποσφαλμάτωσης μονάδων CNC Kaiping είναι οι ίδιες, το πρώτο σημείο, δηλαδή, να δώσουμε προσοχή πρέπει να ξεκινήσει όταν η διάτρηση διάτρηση, CNC Kaiping μονάδα πρέπει να είναι δεξιόστροφα για να ρυθμίσετε την ταχύτητα του τροφοδότη για να ρυθμίσετε τη βίδα, Ελαφρώς πιο αργή, ώστε να μπορείτε να δείτε πότε ο ολισθητήρας κινείται μπρος-πίσω δεν πληρούται νάιλον διαχωριστικό και το μήκος των βιδών ρύθμισης.

CNC Kaiping μονάδα στη δύναμη της μηχανής δοκιμής πριν, πρέπει να δώσουμε προσοχή για να ελέγξετε την κατεύθυνση τροφοδοσίας δεν είναι σωστή? αν η ταχύτητα του πιεστηρίου παραμείνει η ίδια, η απόσταση τροφοδοσίας πρέπει να είναι μικρότερη από τη μεγάλη, αυτή τη φορά η βίδα οδήγησης πρέπει να είναι η πρώτη προς τα πάνω, Μειώστε την πλωτή ράβδο για να μειώσετε την απόσταση και στη συνέχεια γυρίστε τη βίδα ρύθμισης της ταχύτητας δεξιόστροφα αυτή τη φορά , η τροφοδοσία του μπορεί να ταιριάζει με την ταχύτητα του πιεστηρίου.

Προσαρμογή της μονάδας Kaiping σε ράφι και αριθμητικό έλεγχο στην απόσταση τροφοδοσίας, σύμφωνα με την ταχύτητα διάτρησης, το μήκος τροφοδοσίας του τροφοδότη, την κατάλληλη ρύθμιση της απόστασης, το υλικό εξομάλυνσης θα πρέπει να είναι σε θέση να εισέλθει με επιτυχία στον τροφοδότη και το καλούπι. CNC Kaiping μονάδα στο χρόνο επεξεργασίας, το παραπάνω έργο μπορεί να φορέσει μόνο ρυθμό ελέγχου στο επιτρεπόμενο εύρος, η οποία είναι επίσης στη προγραμματισμένη διάρκεια ζωής τους.

CNC Kaiping μονάδες στη χρήση του χρόνου, Kaifeng μανίκια αλυσίδα κυλίνδρων είναι η εξωτερική πλάκα αλυσίδα, η πλάκα της αλυσίδας ή το pin και σύνθεση κυλίνδρων. Και η κύρια φθορά της αλυσίδας θα συμβεί μεταξύ του πείρου και του χιτωνίου, οπότε η εσωτερική και η εξωτερική πλάκα αλυσίδας θα πρέπει να αφήνουν μια μικρή ποσότητα διαφάνειας πριν, ώστε να γίνει η διείσδυση του χιτωνίου λίπανσης. Η μηχανή Kaiping δίπλα στην απόσταση δύο αξόνων αξόνων αναφέρεται πράγματι στο βήμα.

CNC Kaiping μονάδα στη χρήση, το ποσό της φθοράς που αφορά, είναι απαραίτητο να προσέξουμε να μην υπερβεί την επιτρεπόμενη τιμή, αυτή τη φορά είναι ότι μπορεί να θεωρηθεί ως κανονική φθορά. CNC μονάδες Kaiping τρέχει σε, θα κάνει το ύψος των αστάθμητων των βαρύτερων ανθρώπων να μειώσει την κορυφή είναι φθαρμένο, η πραγματική περιοχή επαφής θα αυξηθεί, ο ρυθμός φθοράς μειώνεται.

http://www.pxslitter.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική