Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Συμπαγής εγκατάσταση μεταλλικής κοπής μηχανής

| Updated: Dec 16, 2017

Η συμπαγής μηχανή κοπής μετάλλων είναι ένας εξοπλισμός κοπής μεταλλικών υλικών, λόγω της συμπαγούς δομής του, έτσι όχι μόνο μικρού αποτυπώματος, αλλά και εύκολης εγκατάστασης. Αλλά αν πρόκειται για εγκατάσταση εξοπλισμού ή πριν τεθεί σε λειτουργία, η συμπαγής μηχανή κοπής μετάλλων έχει τεθεί σε λειτουργία για να καλύψει κάθε πτυχή των απαιτήσεών της.

Για να εξασφαλιστεί η ακριβής τοποθέτηση της συμπαγούς μηχανής κοπής μετάλλων με βάση τα παραπάνω, η γραμμή αναφοράς πρέπει να εγκατασταθεί σύμφωνα με τη σημαία του κεντρικού άξονα μετά την ανύψωση του εξοπλισμού στη θέση του. Η γραμμή αναφοράς θα πρέπει να κρεμαστεί στο πλαίσιο της γραμμής για τη ρύθμιση και να ευθυγραμμιστεί με το κεντρικό σημείο σφύρας σύρματος. θα πρέπει να επαναχρησιμοποιούνται τακτικά κατά τη διάρκεια της χρήσης για να αποφευχθεί η μετατόπιση του καλωδίου.

Δεύτερον, πρέπει επίσης να ρυθμιστεί η ανύψωση της συμπαγής μηχανής κοπής μετάλλου. Η κύρια επιφάνεια εργασίας του εξοπλισμού θα πρέπει να επιλέγεται ως αναφορά αναφοράς ή επιφάνεια αναφοράς μέτρησης. Με βάση το μόνιμο σημείο αναφοράς, πρέπει να τοποθετηθεί μια βοηθητική αναφορά κοντά στον εξοπλισμό για να διευκολυνθεί η εγκατάσταση του εξοπλισμού στη ρύθμιση ανύψωσης.

Προσαρμοσμένες παράμετροι, επίσης, η συμπαγής μεταλλική ταινία επίπεδο και η κάθετη, η επιφάνεια εργασίας της συσκευής ή η συναρμολόγηση της επιφάνειας διασταύρωσης, μπορείτε να μετρήσετε άμεσα το επίπεδο του επιπέδου? και η εγκατάσταση των ξεχωριστών εξαρτημάτων μπορεί να είναι επίπεδη.

Η κάθετη ρύθμιση της συμπαγούς μηχανής κοπής μετάλλων μπορεί να υιοθετήσει μέθοδο μέτρησης χαλύβδινου σύρματος, να τοποθετήσει ένα καλώδιο πάνω από τον εξοπλισμό και να κρεμάσει ένα χαλύβδινο σύρμα στην κορυφή και ένα σύρμα σφυρί στο κάτω άκρο. Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλάντευση των κρουστικών σφυριών, έτσι ώστε τα μετρηθέντα δεδομένα να είναι ακριβή, το σφυρί σύρμα θα πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα κύλινδρο και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί το μικρόμετρο εσωτερικής διαμέτρου για να μετρηθεί η απόσταση μεταξύ του εξοπλισμού και του χαλύβδινου σύρματος, A, B δύο σημεία, ανάλογα με την απόσταση μεταξύ δύο σημείων, Μπορεί να υπολογίσει τη διαφορά μεταξύ της κάθετης.

http://www.pxslitter.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική