Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Χαρακτηριστικά σχεδίασης συστήματος Χαρακτηριστικά σχεδιασμού συστήματος

| Updated: Dec 25, 2017

Η γραμμή υψηλής γραμμής κοπής σε μήκος είναι μια τυπική γραμμή κοπής, η οποία μπορεί να κόψει αποτελεσματικά το μεταλλικό υλικό και να αποκτήσει εξαιρετική ποιότητα κοπής με την αποτελεσματική συνεργασία μιας σειράς μονάδων. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά σχεδίασης αυτού του συστήματος γραμμών υψηλής ταχύτητας γραμμής σε μήκος;

Σε ένα ορισμένο μήκος της γραμμής υψηλής ταχύτητας κοπής σε μήκος, όχι μόνο μπορεί να κοπεί διαφορετικό μήκος και πάχος του υλικού, και το μέγεθος του προϊόντος μετά το λάθος κοπής όχι περισσότερο από 1 χιλιοστά, δείχνοντας την ακρίβεια κοπής γραμμής παραγωγής είναι πολύ υψηλή? επίσης με την κοπή θραύσματα, διπλή κοπής πολλαπλών κεφαλών κοπής και άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά, είναι μια συνηθισμένη γραμμή κοπής δεν μπορεί να συγκριθεί.

Κρίνοντας από την προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, η πλάκα χάλυβα θα μειωθεί αφού κοπεί από τη γραμμή κοπής. Προκειμένου να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, ο αλγόριθμος παρακολούθησης και αντιστάθμισης θερμοκρασίας προστίθεται στη γραμμή μήκους της κοπής υψηλής ταχύτητας για να ελέγχει το σύστημα ώστε να ρυθμίζει τη διαδρομή κοπής ανά πάσα στιγμή, ώστε να εξασφαλίζεται ότι στην περίπτωση προϊόντων που ψύχονται με θερμότητα, απαιτήσεις ακρίβειας.

Στην πράξη, οι κύριες διεργασίες κοπής χαλύβδινων επιφανειών περιλαμβάνουν τη σκιαγράφηση του χαλύβδινου πλακιδίου, τη βελτιστοποίηση του προϊόντος, την βελτιστοποίηση της διαδρομής κοπής, τον αυτόματο έλεγχο κοπής, την βαθμολόγηση του εργοστασίου, την έκθεση εργασιών κλπ., Που μπορούν να κάνουν την επεξεργασία υλικών ταυτόχρονα και να μειώσουν το κόστος του εξοπλισμού Set, εξοικονομείτε κόστος.

Στη γραμμή υψηλής ταχύτητας κοπής σε μήκος, υπάρχουν ελεγκτής κίνησης, PLC, μέτρηση θερμοκρασίας, εξοπλισμός διάτρησης και άλλα τέσσερα είδη εξοπλισμού επικοινωνίας και όλοι χρησιμοποιούν σειριακή επικοινωνία. ελεγκτή κίνησης που ελέγχει 14 άξονες, υποδεικνύοντας το τμήμα λογισμικού του. Η ικανότητα είναι επίσης πολύ ισχυρή.

http://www.pxslitter.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική