Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Χειροκίνητη σειρά εφαρμογών κυλίνδρου υψηλής ταχύτητας

| Updated: Dec 19, 2017

Ως R & D και εταιρεία κατασκευής για υψηλής ταχύτητας χάλυβα κοπής γραμμών κοπής, θα πρέπει να προσπαθήσουμε το καλύτερο για να ανταποκριθούν στις διάφορες απαιτήσεις των πελατών, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας της γραμμής κοπής, τη διάρκεια ζωής, το κόστος και ούτω καθεξής. Ενώ επιτυγχάνεται η σωστή χρήση των λειτουργιών, απαιτείται η γραμμή κοπής HSS να είναι ανθεκτική και ικανή να μειώσει το κόστος αγοράς όσο το δυνατόν περισσότερο.

Γραμμή κοπής υψηλής ταχύτητας χάλυβα είναι ένα είδος εξοπλισμού γραμμής κοπής, η ταχύτητα λειτουργίας της μπορεί να φτάσει τα 200m / min, η οποία είναι πολύ κατάλληλη για επιχειρήσεις όπως οι επιχειρήσεις προμηθευτών χάλυβα υλικών με υψηλές απαιτήσεις παραγωγής, αλλά μόνο για το δικό τους εργοστάσιο ανοιχτό βιβλίο Cut εταιρείες μπορούν να επιλέξουν άλλους τύπους χαλύβδινων υποδεσμών.

Εκτός από τη γραμμή διαχωρισμού των κυλίνδρων υψηλής ταχύτητας, η αγορά έχει επίσης απλές γραμμές κοπής και πρότυπες γραμμές κοπής και άλλα προϊόντα, η απλή γραμμή σχισίματος κυλίνδρου γενικά αναφέρεται στο πλάτος ρολού 450mm και 650mm υλικού. Αυτός ο απλός εξοπλισμός γραμμής παραγωγής, Μπορείτε να επιλέξετε δύο τύπους τύπος εδάφους ή τυπική ταχύτητα τύπου, αν οι απαιτήσεις παραγωγής δεν είναι υψηλές, μπορείτε να εξετάσετε τον τύπο του εδάφους? Από την άλλη πλευρά, επιλέξτε τον τυπικό τύπο ταχύτητας.

Η βασική γραμμή κοπής χαλύβδινου πηνίου χρησιμοποιείται περισσότερο για να ληφθεί υπόψη ότι ορισμένοι πελάτες σχετικά με τις απαιτήσεις απόδοσης δεν είναι υψηλοί, και η τιμή του συνόλου της συσκευασίας είναι σχετικά ευαίσθητη στην περίπτωση, η τυποποιημένη γραμμή σχισίματος χάλυβα για να πληρούν τις προϋποθέσεις , Το κλειδί είναι πιο κυρίαρχο όσον αφορά την τιμή.

Οι κατασκευαστές γραμμών κοπής υψηλής ταχύτητας από χάλυβα εισήγαγαν μια ποικιλία διαφορετικών σειρών προϊόντων, ώστε να μπορούμε σωστά σύμφωνα με τις ανάγκες τους μια λογική επιλογή, τόσο για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κοπής όσο και για να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το κόστος και να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα

http://www.pxslitter.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική