Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Προφυλάξεις κατά τη χρήση και τη συντήρηση της γραμμής κοπής υδραυλικής πίεσης

| Updated: Nov 16, 2017

Κατά τη χρήση της γραμμής κοπής υδραυλικής πίεσης υδραυλικής πίεσης, ως χρήστης, πρέπει να δώσουμε προσοχή σε ορισμένα προβλήματα. Γενικά, τα κύρια σημεία για την προσοχή στη γραμμή κοπής χαλύβων υδραυλικής πίεσης μπορούν να συνοψιστούν σε τέσσερα σημεία. Το πρώτο σημείο είναι ότι η τάση, το ρεύμα και το υδραυλικό ισοδύναμο πρέπει να ελέγχονται και να διασφαλίζονται σωστά και σταθερά πριν από την εκκίνηση. Το δεύτερο σημείο είναι ότι πρέπει να ειδοποιήσετε το σχετικό προσωπικό πριν το τρέξιμο της συσκευής.

Τρίτον, κατά τη χρήση της γραμμής κοπής υδραυλικής πίεσης από χάλυβα, το προσωπικό πρέπει να προσέξει την ασφάλεια και να μην αγγίξει τα εργαλεία κατά τη λειτουργία με το χέρι κατά βούληση, ώστε να αποφευχθεί ο τραυματισμός. Τέταρτον, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στη συντήρηση για να διασφαλίσουμε ότι ο εξοπλισμός μπορεί να είναι σταθερός και κανονικός. Στην πραγματικότητα, εκτός από αυτά τα περιεχόμενα, στην καθημερινή εργασία, πρέπει επίσης να κάνουμε καλή συντήρηση.

Για παράδειγμα, πριν από την έναρξη των εργασιών παραγωγής, το προσωπικό πρέπει να ελέγξει προσεκτικά τα κύρια εξαρτήματα της γραμμής κοπής υδραυλικής πίεσης υδραυλικής πίεσης και να διασφαλίσει ότι είναι φυσιολογικό. Προσέξτε να γεμίσετε το λάδι λίπανσης για να εξασφαλίσετε καλή λίπανση. Συνοπτικά, μπορούν να συνοψιστούν τα ακόλουθα σημεία:

1. Ο τακτικός καθαρισμός και έλεγχος των εξαρτημάτων της γραμμής κοπής υδραυλικής πίεσης από υδραυλική πίεση θα πρέπει να διεξάγεται περιοδικά για την εξάλειψη των κρυφών κινδύνων.

2. Επειδή η γραμμή κοπής χαλύβδινης υδραυλικής πίεσης χρησιμοποιεί κυρίως το μηχανισμό κοπής και την εγκάρσια μονάδα κοπής για να ολοκληρωθεί η εργασία παραγωγής, πρέπει να επιλεγεί το κατάλληλο μαχαίρι διαμήκους και κοπτικό.

3. Η καθημερινή συντήρηση της γραμμής κοπής χαλύβδινου υδραυλικού πίεσης πρέπει να γίνει καλά. Κρατήστε τον εξοπλισμό του χώρου και το περιβάλλον καθαρό και βεβαιωθείτε ότι τα κινούμενα μέρη του εξοπλισμού είναι σε καλή κατάσταση.

4. Τα τμήματα λειτουργίας της γραμμής σχισίματος υδραυλικής πίεσης πρέπει να επιθεωρούνται τακτικά, ιδιαίτερα δε πρέπει να δίνεται προσοχή στις συνθήκες φθοράς των διαφόρων ευάλωτων τμημάτων. Θα πρέπει να προσαρμόζεται περιοδικά και να αλλάζεται τακτικά έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ο σκοπός της μακροπρόθεσμης σταθερής λειτουργίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική