Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Ο άξονας διαφοράς ολίσθησης και ο άξονας διαστολής αερίου του σχιστήρα

| Updated: May 24, 2017

Ο άξονας διαφοράς ολίσθησης και ο άξονας διαστολής αερίου του σχιστήρα
Ο φουσκωτός άξονας είναι ένα ειδικό είδος τυλίγματος εκφόρτωσης, δηλαδή, μετά από φουσκωμένη επιφάνεια υψηλής πίεσης (αναφέρεται στη ράβδο κλειδιού) μπορεί να ανυψωθεί ο άξονας, ο άξονας στον οποίο το επιφανειακό τμήμα (η ράβδος πλήκτρου) αποσύρεται γρήγορα. Το όνομά του είναι διαφοροποιημένο, ονομάζεται επίσης ο άξονας πίεσης αέρα, ο άξονας διαστολής, ο άξονας επέκτασης αερίου, ο φουσκωτός κύλινδρος, ο πνευματικός άξονας, ο άξονας πίεσης, ο κύλινδρος εκτόξευσης αερίου.
Χαρακτηριστικά:
1: Ο φουσκωτός χρόνος λειτουργίας είναι βραχύς, ο άξονας διαστολής αερίου και ο διαχωρισμός του σωλήνα χαρτιού και η τοποθέτηση μόνο 3 δευτερόλεπτα μπορεί να ολοκληρώσει το φουσκωτό και το αέριο εκκένωσης, επίσης δεν χρειάζεται να διαιρέσει το άκρο της πλευράς του άξονα οποιουδήποτε τμήματος που μπορεί να κλείσει Με την απόφραξη του χάρτινου σωλήνα.
2: Η τοποθέτηση χάρτινου σωλήνα είναι απλή: για να διογκωθεί και να αποφορτιστεί η δράση, κινητός και σταθερός σωλήνας χαρτιού στην επιφάνεια του άξονα οποιασδήποτε θέσης.
3: Βαρύ φορτίο: Μπορεί να βασίζεται στις πραγματικές ανάγκες των πελατών για τον προσδιορισμό του μεγέθους της διαμέτρου του άξονα, και τη χρήση χάλυβα υψηλής αντοχής, έτσι ώστε το βάρος φορτίου αυξήθηκε.
4: Η οικονομική απόδοση είναι υψηλή: ο σχεδιασμός του άξονα είναι μια ειδική λειτουργία, για παχιά, λεπτά, φαρδιά, στενά διάφορα είδη χάρτινων σωληνώσεων όλα μπορούν να εφαρμοστούν.
5: Η συντήρηση είναι απλή, ο χρόνος χρήσης είναι μακρύς: ο φουσκωτός άξονας είναι ένα ενιαίο τμήμα, κάθε τμήμα της κατασκευής του έχει τις σταθερές προδιαγραφές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά για να κάνει τη συντήρησή του βολική. Προδιαγραφές: Υπάρχουν πολλές, συμπεριλαμβανομένων των 1 ιντσών, 1,5 ιντσών, 2 ιντσών, 2,5 ιντσών, 3 ιντσών, 6 ιντσών, 8 ιντσών, 10 ιντσών, 12 ιντσών κλπ.
Ο άξονας διαχωρισμού ολίσθησης, επίσης γνωστός ως ο ολισθαίνων άξονας ανόδου αερίου, είναι ένα ειδικό τμήμα του άξονα αερίου, της ανεξάρτητης δομής ολίσθησης και στρέψης, θα είναι σε θέση να λύσει κάθε κύλινδρο υλικού λόγω πάχους και τάσης που προκαλείται από Το φαινόμενο εκτονώσεως, μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά την ποιότητα και την εργονομία του προϊόντος.
Τα χαρακτηριστικά της δομής και η αρχή του άξονα ανύψωσης αερίου με διαφορά ολίσθησης: Ο άξονας ανύψωσης αερίου με ολίσθηση έχει κυρίως άτρακτο, αερόσακο, χιτώνιο και άλλα στοιχεία. Ο αέρας μέσα στην εσωτερική επέκταση του αερόστατου, προωθεί κάθε εξωτερική επέκταση της ομάδας στρέψης και ανάλογα με το μέγεθος της πίεσης του αερίου για να ρυθμίσει και κάθε ομάδα στρέψης της τιμής ροπής ολίσθησης, εύκολο στον έλεγχο κάθε ρολού υλικού στην ρύθμιση της τάσης της μηχανής.
Ο ολισθαίνων άξονας ανόδου αερίου χρησιμοποιείται κυρίως για εξοπλισμό ταινιών με υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και γρήγορη ταχύτητα.
Τεχνικές παράμετροι άξονα ανύψωσης αερίου: εξωτερική διάμετρος σώματος ολίσθησης αερίου τύπου φλάντζας φ 75mm, εξωτερική διάμετρος φ 78mm, κατάλληλη για χάρτινο σωλήνα φ 76 ± 0,2mm.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική