Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Σημειώσεις λειτουργίας κοπής μηχανής

| Updated: Jul 31, 2017

Με όλο και ευρύτερο φάσμα εφαρμογών της μηχανής διαχωρισμού, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργία της μηχανής κοπής. Αυτό θα εμποδίσει την εμφάνιση του διαχωριστή με τον ίδιο τρόπο όταν χρησιμοποιείται, επηρεάζοντας έτσι την απόδοση της παραγωγής μας. Για τις σημειώσεις της μηχανής κοπής , μπορούμε να την χωρίσουμε σε τρία μέρη πριν από τη λειτουργία, τη λειτουργία και μετά τη λειτουργία.
Προφυλάξεις πριν από τη λειτουργία:
Τα γρανάζια στο μηχάνημα, στο ρεζερβουάρ καυσίμου και στους κινητήρες του κ.λπ., πρέπει να ελέγχονται απευθείας για να διαπιστωθεί εάν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά. Φυσικά, για άλλα μέρη, για να ελέγξετε αν υπάρχουν προβλήματα, αν υπάρχουν μη φυσιολογικές συνθήκες, θα πρέπει να το ελέγξουμε εγκαίρως για να επισκευάσουμε.
Θέματα που χρήζουν προσοχής κατά τη λειτουργία:
Για τους χειριστές μηχανών, φροντίστε να φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό πριν από την εργασία. Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια της εργασίας, οι φορείς εκμετάλλευσης πρέπει να συμμορφώνονται με τους αντίστοιχους κανόνες και κανονισμούς και να εφαρμόζουν αυστηρά, προκειμένου να διασφαλίζουν την ασφάλεια των ίδιων και των επιχειρήσεων. Όταν λειτουργεί η μπάρα, το προσωπικό δεν μπορεί να αγγίξει τα περιστρεφόμενα μέρη και τις λεπίδες του κλπ. Και δεν μπορεί να κάνει κάποιες επικίνδυνες ενέργειες.
Προσοχή μετά τη λειτουργία:
Μετά από τη λειτουργία, θα πρέπει να διακόψουμε την τροφοδοσία του εξοπλισμού εγκαίρως και στη συνέχεια να καθαρίσουμε και να καθαρίσουμε σχολαστικά τον εξοπλισμό. Η λεπίδα της μηχανής κοπής πρέπει επίσης να ελεγχθεί για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο ξένο αντικείμενο πάνω σε αυτήν και αν ναι, θα πρέπει να αφαιρεθεί εγκαίρως.

Slitting machine.jpg


Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε μαζί μας!
Wuxi Puxin Μηχανήματα Εργοστάσιο
Επικοινωνία: Peijun Guo
Mob: + 86-13951579100
Τηλ: + 86-510-83208381
Φαξ: + 86-510-83209882
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Ιστοσελίδα: http://www.pxslitter.com

Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική