Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Η συντήρηση του υδραυλικού πίνακα ανύψωσης

| Updated: Dec 04, 2017

Στον σημερινό τομέα παραγωγής, συχνά περιλαμβάνει τη μεταφορά αγαθών και άλλα θέματα. Κατά τη μεταφορά διαφόρων αγαθών χρησιμοποιούνται συχνά τα βοηθητικά εργαλεία για τη φόρτωση και εκφόρτωση αγαθών. Για παράδειγμα, κατά τη μεταφορά αγαθών μπορεί να χρησιμοποιηθεί το περονοφόρο ανυψωτικό περονοφόρο όχημα και κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση των σταθερών εμπορευμάτων χρησιμοποιείται συνήθως ο υδραυλικός πίνακας ανελκυστήρων και άλλος εξοπλισμός.

Ως εκ τούτου, κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση πολλών σταθερών εμπορευμάτων, η χρήση υδραυλικού τραπέζι ανελκυστήρα μπορεί να μας φέρει πολλή ευκολία. Ο εξοπλισμός βασίζεται κυρίως στην ηλεκτρική ενέργεια και ανυψώνεται από το υδραυλικό σύστημα. Επομένως, στην πραγματική λειτουργία, πρέπει να αποφεύγεται η ακανόνιστη λειτουργία, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η κανονική λειτουργία.

Εκτός από την κανονική λειτουργία, κατά την καθημερινή χρήση, το προσωπικό πρέπει επίσης να τηρεί τη σχετική συντήρηση. Η βασική αρχή αποτελεί η πρώτη πρόληψη και ο εξοπλισμός πρέπει να διορθωθεί ή να διορθωθεί εγκαίρως πριν από την αποτυχία. Αυτό μπορεί να παρατείνει ουσιαστικά τη διάρκεια ζωής του υδραυλικού πίνακα ανύψωσης.

Στην καθημερινή συντήρηση, πρέπει να δίνεται προσοχή στον καθαρισμό και την επιθεώρηση του υδραυλικού πίνακα ανύψωσης για να διασφαλιστεί ότι τα εξαρτήματα είναι άθικτα. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης εβδομάδας, το κύριο είναι να ελέγξετε την κατάσταση κάθε σύνδεσης στο τραπέζι ανελκυστήρα. Ταυτόχρονα, ελέγξτε το τμήμα στεγανοποίησης για να αποφύγετε το πρόβλημα διαρροής.

Κατά τη διαδικασία καθαρισμού, καθαρίστε κυρίως τα εξαρτήματα κλειδιού του υδραυλικού τραπεζιού ανύψωσης, όπως ο ράφι ανύψωσης, ο ψαλιδισμός, ο κύλινδρος και ο κύλινδρος λαδιού, έτσι ώστε να αποφεύγεται η σκόνη και τα χτυπήματα που επηρεάζουν την κανονική εργασία. Όσον αφορά την αντικατάσταση του υδραυλικού λαδιού, συνιστάται να αντικαθίσταται κάθε τρεις μήνες. Εάν η συχνότητα είναι χαμηλή, ο κύκλος αντικατάστασης μπορεί να παραταθεί ανάλογα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην πραγματική χρήση του υδραυλικού τραπέζι ανελκυστήρα, πρέπει να δώσουμε προσοχή στη διατήρηση της ισορροπίας των εμπορευμάτων, και να κρατήσει το τραπέζι αυξάνεται με ομοιόμορφη ταχύτητα όσο το δυνατόν πιτσίλισμα. Εάν εντοπιστεί το μεγαλύτερο πρόβλημα βλάβης, η λειτουργία θα πρέπει να διακοπεί αμέσως και να επισκευαστεί από το επαγγελματικό προσωπικό το συντομότερο δυνατό.

http://www.pxslitter.com


Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική