Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Ο χαρακτηρισμός απόδοσης της γραμμής κοπής υδραυλικού χάλυβα

| Updated: Nov 30, 2017

Η εμβέλεια εφαρμογής της γραμμής κοπής υδραυλικού χάλυβα είναι ευρεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή διαφόρων τύπων πλακών κλίμακας. Επί του παρόντος, οι χρήστες χρησιμοποιούν κυρίως το προϊόν για τη διάτμηση όλων των τύπων χάλυβα ψυχρής έλασης πλάκα, ανοξείδωτο χάλυβα πλάκα και άλλα υλικά, έτσι ώστε να γίνει η απαιτούμενη πλάκα κλίμακας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη χρήση της γραμμής κοπής υδραυλικού χάλυβα, πρέπει να δοθεί προσοχή στην προσαρμογή των ειδικών παραμέτρων σύμφωνα με τις πραγματικές απαιτήσεις παραγωγής. Και διαφορετικές προδιαγραφές της γραμμής παραγωγής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση διαφορετικών προδιαγραφών της πλάκας τυμπάνου. Για παράδειγμα, η εξωτερική διάμετρος της κλίμακας εφαρμογής της πλάκας τύμπανου είναι 900 έως 1800 mm και το εφαρμοστέο βάρος του δίσκου τυμπάνου είναι μικρότερο από 20.000 kg.

Συνολικά, υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέρη στο σύστημα. Επειδή αυτά τα στοιχεία συνεργάζονται μεταξύ τους, έτσι ώστε η εργασία παραγωγής να μπορεί να γίνει με επιτυχία. Τα κύρια συστατικά είναι: Υδραυλικό καρότσα φόρτωσης, μηχανή εκτόξευσης υδραυλικής εσωτερικής εκτόξευσης, μηχανή κοπής πλακών, πλατφόρμα λειτουργίας μεταφορικού μέσου, ράβδος εκκένωσης πεπιεσμένου αέρα, καροτσάκι εκφόρτωσης, πλάκα πτύχωσης, κεφαλή εκσκαφής, βραχίονας πίεσης, υδραυλικό σύστημα και ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου.

Αναλύοντας από την πραγματική εφαρμογή, το υδραυλικό σύστημα στη γραμμή σχισίματος υδραυλικού χάλυβα είναι κυρίως εξοπλισμένο με πιο ακριβή εξαρτήματα. Ο ηλεκτρικός έλεγχος χρησιμοποιεί τον ελεγκτή προγράμματος PLC και την οθόνη αφής για έλεγχο πλήρους γραμμής. Ως εκ τούτου, έχει ένα υψηλότερο επίπεδο αυτοματοποίησης, μπορεί να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων. Για τους χρήστες, η σειρά προϊόντων όχι μόνο μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά την ποιότητα του προϊόντος, αλλά και να βελτιώσει την απόδοση της εργασίας, ενώ κατά την σταθερή λειτουργία απλοποιεί επίσης τη διαδικασία λειτουργίας.

Κανονικά, η φόρτωση του περιελιγμένου υλικού μπορεί να ολοκληρώσει αυτόματα τις επόμενες διαδικασίες παραγωγής. Συνεπώς, η χρήση της γραμμής κοπής υδραυλικού χάλυβα μπορεί να μειώσει την ένταση εργασίας των εργαζομένων, με υψηλή απόδοση κόστους. Ταυτόχρονα, η γραμμή κοπής υδραυλικού χάλυβα είναι επίσης ένα προϊόν υψηλής απόδοσης που έχει πολλές λειτουργίες μηχανής, ηλεκτρισμού και υγρού.

http://www.pxslitter.com


Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική