Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Η πλάκα χάλυβα για το χώρο συγκέντρωσης Buffer στη The μηχάνημα κοπής είναι εκτός σειράς

| Updated: Aug 17, 2017

Στη χρήση τωνμηχάνημα κοπής, μερικές φορές το πιάτο buffer θα ταλαντευθεί σχετικά με το φαινόμενο, η οποία άμεσα θα οδηγήσει σε άνιση υλικό, για την παραγωγή θα έχει μεγάλο αντίκτυπο. Ως εκ τούτου, πρέπει να κατανοήσετε τις αιτίες και επίλυσή τους αναλόγως.

Όταν τομηχάνημα κοπήςστο χώρο συγκέντρωσης buffer, χαλύβδινη πλάκα, αριστερά και δεξιά παίζονται φαινόμενο, διότι η χαλύβδινη πλάκα σε κάθετη κουρά γωνία μηχάνημα δεν είναι το ίδιο, έτσι ώστε θα υπάρχει άνιση υλικό. Αυτή τη στιγμή, μπορούμε να προσθέσουμε δύο σύνολα των πλευρών, υλικών διαχωρισμού πριν από την αύξηση του κυλίνδρου, για την πρόληψη του φαινομένου της παίζονται, ώστε να μπορεί να μπει το επίπεδο μας κάθετη κουρευτική μηχανή.

slitting machine

Μηχάνημα κοπήςσυχνά σταματούν, επίσης προκαλούν ανώμαλες λήψη. Επειδή δεν υπάρχει καμία ένταση μεταξύ το μηχάνημα κοπής και το κουρδιστήρι κατά τη διακοπή ή την έναρξη, το φύλλο του υλικού είναι επιρρεπής σε απόκλιση. Για να λύσετε το παραπάνω φαινόμενο της μηχάνημα κοπής, θα πρέπει να δίνουμε προσοχή όσο γίνεται λιγότερο χώρο στάθμευσης. Επιπλέον, αυτό σημαίνει ότι το υλικό πίεση κεφάλι πάντα θα πρέπει να πατηθεί από το πηνίο υλικό, έτσι ώστε θα παίξει ένα συγκεκριμένο ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων πρέπει επίσης να βελτιωθεί.

Για τομηχάνημα κοπής, η απόσταση μεταξύ του αποστάτη διαχωρισμού και της απόστασης ρύθμιση για τον αποστάτη διανομέας στο υλικό κεφαλή διαίρεσης θα οδηγήσει επίσης σε ακατάλληλη διατροφή. Θα πρέπει να δίνουμε προσοχή στην απόσταση μεταξύ κοπής αποστάτη της το μηχάνημα κοπής και η απόσταση μεταξύ το υλικό διαχωριστικό για το υλικό που διανέμουν το κεφάλι.


Αν σας ενδιαφέρει στα προϊόντα μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
Wuxi Puxin μηχανές εργοστάσιο
Επικοινωνία: Peijun Guo
Κιν: + 86-13951579100
Τηλ.: + 86-510-83208381
Fax: + 86-510-83209882
Προσθέστε: 76# Qianluo φορτίο, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:wxpx0510@163.com
Ιστοσελίδα:http://www.pxslitter.com

Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική