Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Η περίληψη των βασικών σημείων για την ασφαλή λειτουργία της μηχανής κοπής λαμαρίνας

| Updated: Nov 25, 2017

Η μηχανή κοπής λαμαρίνας μπορεί να προσφέρει μεγάλη βοήθεια στους χρήστες στην πραγματική εργασία. Ωστόσο, κατά τη λειτουργία του εξοπλισμού, είναι επίσης απαραίτητο να τηρούνται οι αντίστοιχες διαδικασίες και απαιτήσεις. Υπό κανονικές συνθήκες, η μηχανή κοπής λαμαρίνας μπορεί να λειτουργήσει και να διατηρηθεί μόνο μετά από επαγγελματική εκπαίδευση και κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Ταυτόχρονα, όλο το προσωπικό που εμπλέκεται στη χρήση και διαχείριση, επιθεώρηση και συντήρηση της μηχανής κοπής λαμαρίνας θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες και σημειώσεις σχετικά με τη χρήση του εξοπλισμού εκ των προτέρων. Ως χειριστής, το προσωπικό έχει την ευθύνη να διατηρεί την κανονική λειτουργία του εξοπλισμού. Έτσι, όταν υπάρχουν ασυνήθιστα προβλήματα, πρέπει να αναφέρουν έγκαιρα το σχετικό προσωπικό.

Ο χειριστής πρέπει επίσης να διασφαλίσει ότι ο εξοπλισμός της μηχανής κοπής λαμαρίνας και του χώρου εργασίας είναι καθαρό. Δεν πρέπει να υπάρχουν συσσωρεύσεις που να συσσωρεύονται. Και οι λειτουργίες των εγκαταστάσεων ασφαλείας στο μηχάνημα δεν μπορούν να αλλάξουν, να αποσυναρμολογηθούν ή να τερματιστούν χωρίς άδεια ή να αφαιρεθεί το τμήμα λειτουργίας του καλύμματος της μηχανής για να εκθέσει το τμήμα λειτουργίας, ώστε να αποφευχθούν τυχαία ατυχήματα.

Ως εκ τούτου, κατά την καθημερινή εργασία, το προσωπικό πρέπει επίσης να κάνει τις σχετικές προφυλάξεις ασφαλείας εκ των προτέρων. Πριν ανοίξετε τη μηχανή κοπής λαμαρίνας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον εξοπλισμό και το προστατευτικό κάλυμμα πριν ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Μην καθαρίζετε, επισκευάζετε ή εντοπίζετε σφάλματα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του εξοπλισμού.

Κατά τη λειτουργία της μηχανής κοπής λαμαρίνας, εάν υπάρχει κάποιο μη φυσιολογικό φαινόμενο, το προσωπικό του χώρου πρέπει να πιέσει πρώτα το κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης για να σταματήσει τη λειτουργία. Λάβετε υπόψη ότι κατά τη λειτουργία της τοποθέτησης της κεφαλής σύσφιξης των κυλίνδρων, η συσκευή εκφόρτωσης και η σύσφιξη λεπτού φιλμ πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για την πρόληψη ατυχημάτων τραυματισμού.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δομή, η μηχανή κοπής φύλλων περιλαμβάνει κυρίως πέντε μέρη, δηλαδή, διάταξη εκτύλιξης, σύστημα κοπής, διάταξη περιέλιξης, μηχανική κίνηση και ηλεκτρικό σύστημα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας, η συγκεκριμένη ταχύτητα κοπής ελέγχεται κυρίως από τον χειριστή.

http://www.pxslitter.com/

Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική