Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Τι είναι το υδραυλικό αυτόματο decoiler;

| Updated: Nov 20, 2017

Δεν ξέρω αν έχετε χρησιμοποιήσει το υδραυλικό αυτόματο decoiler. Η συσκευή μπορεί να παρέχει τάση για τον ιμάντα χάλυβα. Κύρια συστατικά του περιλαμβάνουν το ράφι, τον κύριο άξονα, το πτυσσόμενο τύμπανο, τη διάταξη φρένων και ούτω καθεξής. Πρώτα απ 'όλα, το ράφι του εξοπλισμού είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας μέσω μιας σειράς παραγωγής, μετά την ανόπτηση της ποιοτικής επεξεργασίας, μπορεί να παραμείνει χωρίς παραμόρφωση. Επιπλέον, δεν υπάρχει ακτινική εκκένωση σε χρήση.

Προς το παρόν, το κοινό πτυσσόμενο τύμπανο του υδραυλικού αυτόματου απορροφητήρα στην αγορά χρησιμοποιεί κυρίως το τύμπανο διαστολής push-pull τύπων ολισθητήρα. Δεδομένου ότι είναι εφοδιασμένο με ένα συνολικό άξονα, είναι δυνατόν να διασφαλιστεί ότι η αυξανόμενη και μειωμένη συγκέντρωση του τυμπάνου. Ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται κυρίως για την ισοπέδωση της μεταλλικής πλάκας, και χρησιμοποιείται συνήθως στην πλάκα χαλύβδινων γραμμών οριζοντίωσης, ανομοιόμορφη πλάκα και άλλες εργασίες επεξεργασίας.

Η διάταξη φρένων του υδραυλικού αυτόματου υποβιβαστή επισημαίνεται από το συγκρότημα πεπιεσμένου φρένου δίσκου. Και ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τη δύναμη του φρένου ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες στη χρήση. Για παράδειγμα, όταν σταματάτε, μπορείτε να φρενάρετε όταν οδηγείτε, έτσι ώστε να μπορείτε όχι μόνο να διασφαλίσετε ότι η κατάσταση αναμονής και εκκίνησης δεν θα χαλαρώσει, αποφεύγοντας το ξύσιμο της επιφάνειας όταν χαλαρώνετε το ρολό. Επιπλέον, ο εξοπλισμός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συνεργαστεί με το εργοστάσιο αποφλοίωσης, ισοπέδωσης, διάτμησης και άλλες γραμμές παραγωγής φύλλων. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μηχανήματα, μεταλλικές κατασκευές, οχήματα, μεταλλικά προϊόντα και διακοσμητικές βιομηχανίες.

Έτσι, ποια είναι η δομή άξονα του υδραυλικού αυτόματου decoiler; Το εξάρτημα καρουλιού της συσκευής προστίθεται συνήθως στην ονομαστική διάμετρο με πρόσθετες τέσσερις πλάκες τομής. Επιπλέον, το άκρο του άξονα του καρουλιού συνδέεται με τον περιστροφικό κύλινδρο. Η ράβδος του εμβόλου του κυλίνδρου λαδιού κινεί το άκρο του εμπρόσθιου άκρου της ολίσθησης του άξονα τεσσάρων αξόνων, το οποίο μπορεί να οδηγήσει την ακτινική συρρίκνωση της πλακέτας.

Αν θέλετε να αυξήσετε τη σταθερότητα του κυλίνδρου, μπορείτε να ρυθμίσετε τη σχεδίαση του βραχίονα υποστήριξης στο εμπρόσθιο άκρο του καρουλιού του υδραυλικού αυτόματου αποκολλητή. Έτσι, όταν υπάρχει ένα χαλύβδινο πηνίο στο έλικτρο, ο βραχίονας στήριξης οδηγείται μέσω του κυλίνδρου λαδιού, πράγμα που δεν θα προκαλέσει καμία δυσμενή επίδραση στο χαλύβδινο πηνίο.

http://www.pxslitter.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική