Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Πώς να ρυθμίσετε την ακρίβεια επεξεργασίας της μηχανής Kaiping

| Updated: May 24, 2017

Η πλευρική κάθαρση της μηχανής Kaiping αποφασίζει επίσης την πλευρική ποιότητα του πηνίου διάτμησης, η ζώνη διάτμησης και η ζώνη διάτμησης πρέπει να είναι τακτοποιημένες και η επιφάνεια να είναι λεία, η γενική περιοχή κοπής καταλαμβάνει το 20% έως 45% του πάχους του Μεταλλικό πηνίο, όσο παχύτερο είναι το μεταλλικό πηνίο, τόσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή διάτμησης.
Η ακρίβεια μηχανικής κατεργασίας του μηχανήματος Kaiping είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα διάτμησης του μεταλλικού πηνίου, η οποία σχετίζεται με την αποτελεσματική συνεχή διάτμηση. Εάν υπάρχει ένα κενό μεταξύ του άξονα μαχαιριού και της οπής στο μαχαίρι, θα κάνει την κίνηση του μαχαιριού εκκεντρική. Εάν η εκκεντρότητα είναι πολύ μεγάλη, συμβαίνει διακεκομμένη διάτμηση. Όμως, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, η μετατόπιση της προσαρμογής της μηχανής Kaiping μεταλλικής ταινίας χρησιμοποιεί ψηφιακό αυτοματισμό, πιο ακριβή και βολικό, όπως στο πιο αντιπροσωπευτικό εμπορικό τρίποδο του κλάδου, το Ding Foundation μετά από 18 χρόνια εστίασης στην έρευνα μηχανών μετάλλων Την ανάπτυξη και την παραγωγή, στην τεχνολογία είναι αρκετά ώριμη. Ότι είναι διάσημοι στον κλάδο.
Η ακρίβεια προσαρμογής του πλαϊνού διακένου του δίσκου κοπής του μηχανήματος Kaiping επιτυγχάνεται κυρίως με την ακρίβεια της μηχανικής κατεργασίας του κοπτικού δίσκου, του σύνθετου δακτυλίου απομόνωσης από καουτσούκ και του δακτυλίου απομόνωσης χάλυβα, που είναι απλά το πάχος, η επιπεδότητα, ο παραλληλισμός, επί. Επιπλέον, το σωρευτικό σφάλμα του κοπτήρα θα επηρεάσει επίσης την ακρίβεια της ρύθμισης της κλίσης του κοπτήρα του δίσκου. Συνεπώς, η ακρίβεια πλάτους του πηνίου διάτμησης μετάλλου πρέπει να προσδιορίζεται από την πλευρική απόσταση του μαχαιριού, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει διπλάσια από την απόσταση του μαχαιριού.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική