Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Τεχνικές απαιτήσεις και ανάλυση δυσκολίας της κοπής πλάκας κοπής για μηχανή κοπής

| Updated: May 24, 2017

Διαμήκης κοπής μηχάνημα κοπής κοπής άκρη κοπής κομμάτι κοπής δεν επιτρέπεται να έχουν στρώμα decarburization και η σκληρότητα δεν είναι αρκετή, προκειμένου να βελτιωθεί η ανθεκτικότητα στη σκουριά, τις απαιτήσεις στην πλάκα μαχαιριών μέσα στην τρύπα, την εξωτερική στρογγυλή επιφάνεια με μαύρισμα επεξεργασία. Σε μια πλήρη ομάδα διαμήκους ψαλιδιού, εκτός από τη διαμήκη πλάκα ψαλιδιού, περιλαμβάνει επίσης ένα διαχωριστικό, παρεμβύσματα και άλλα βοηθητικά μέρη, ο κύριος σκοπός είναι να γίνει η στρογγυλή λεπίδα να διατηρήσει ένα ορισμένο πλάτος και η άνω και κάτω ρύθμιση του οριζόντιου ανοίγματος του δίσκου κοπής , Συνήθως χρησιμοποιείται πάχος φλάντζας 0.8.15mm, η σκληρότητα του, ανεξάρτητα από τις προδιαγραφές πάχους, είναι πάνω από 45HRC, για την αποφυγή γρατσουνιών, ανθεκτικό.
Για τη διαμήκη μηχανή κοπής πλάκα κοπής ακμής κοπής της εξωτερικής στρογγυλής επιφάνειας, σκληρότητα θερμικής επεξεργασίας 53, το βάθος στρώσης σκλήρυνσης δεν είναι μικρότερο από 35 mm. Επίσης, πρέπει να διεξάγεται υπερηχητική ανίχνευση ελαττωμάτων, σύμφωνα με την επιφάνεια EZB N31-90 της αποδοχής του επιπέδου Α, τελειώνοντας μετά την επιθεώρηση των μαγνητικών σωματιδίων. Για το τμήμα κοπής συγκόλλησης μέρος της σκληρότητας πρέπει να είναι 40, το κομμάτι κοπής της σκληρότητας πρέπει να είναι 63.
Αυτό δείχνει ότι η πλάκα κοπής της μηχανής κοπής είναι εξαιρετικά τεχνική, το υλικό είναι πολύ ιδιαίτερο, η θερμική επεξεργασία είναι πολύ δύσκολη, η χρήση της υπάρχουσας διαδικασίας θερμικής επεξεργασίας "συνολικής θέρμανσης, τοπικής γρήγορης ψύξης", συχνά οδηγεί στη ρωγμή, παραμόρφωση, Υπολειμματική τάση και άλλα ελαττώματα, τη φύση των ελαττωμάτων της διαμήκους διατμητικής χαλύβδινης ζώνης στην εμφάνιση των τομών και την επιπεδότητα επιρροής.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική