Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
Κατηγορία προϊόντων

Η διαφορά μεταξύ του ζελέ και του κρύου Zahang

| Updated: May 24, 2017

Ζεστό έλασης και ψυχρής έλασης ως το πιο δημοφιλές στην αγορά δύο είδη μεθόδων επεξεργασίας χάλυβα, από τον τεράστιο αριθμό των κατασκευαστών χάλυβα χρησιμοποιούν, οι δύο τεχνολογίες επεξεργασίας χάλυβα στο τέλος ποια είναι η διαφορά;
I. Ψήσιμο εν ψυχρώ
Το κρύο έλασης αναφέρεται σε κρύο σχέδιο, Leng, κρύο, κλπ. Στη θερμοκρασία δωματίου, επεξεργασία χάλυβα ή χάλυβα λωρίδα σε μια ποικιλία σχημάτων, η αγορά είναι πολύ δημοφιλής κρύο τραβήξει επίπεδη χάλυβα, κρύα τραβήξει επίπεδο κατασκευαστές χάλυβα είναι επίσης πολύ .
Πλεονεκτήματα: Η ψυχρή έλαση μπορεί να κάνει το προϊόν γρήγορα πρωτότυπα, υψηλή απόδοση, και η διαδικασία δεν θα βλάψει την επικάλυψη, μπορεί να γίνει σε μια ποικιλία μορφής διατομής, να προσαρμοστεί στη χρήση των συνθηκών? Ο χάλυβας ψυχρής έλασης μπορεί να παράγει μια μεγάλη πλαστική παραμόρφωση, βελτιώνοντας έτσι το σημείο απόδοσης του χάλυβα.
Μειονέκτημα: Παρόλο που δεν υπάρχει θερμική πλαστικότητα στη διαδικασία χύτευσης, αλλά η υπολειμματική τάση παραμένει στο τμήμα, αυτό θα επηρεάσει ολόκληρο και τον τοπικό λυγισμό του χάλυβα. Ο χάλυβας ψυχρής έλασης είναι γενικά ένα τμήμα ανοίγματος, έτσι ώστε η ελεύθερη στρέψη του τμήματος να είναι χαμηλή, όταν η εξωτερική δύναμη είναι επιρρεπής σε στρέψη και υπό πίεση θα είναι επιρρεπής σε κάμψη λυγισμού, ο ίδιος ο χάλυβας είναι ανεπαρκής στρεπτική απόδοση. Αφού σχηματιστεί ο ψυχρής έλασης χάλυβας, δεν υπάρχει πάχυνση στον σύνδεσμο της πλάκας, έτσι η τοπική ανοχή του χάλυβα είναι κακή.
ΙΙ. Ζεστό έλασης
Πλεονεκτήματα: Ο χάλυβας μπορεί να καταστραφεί βαθιά, το ελάττωμα της μικροδομής εξαλείφεται, η μικροδομή του χάλυβα συμπιέζεται και βελτιώνονται οι μηχανικές ιδιότητες. Αυτό το είδος βελτίωσης εκδηλώνεται κυρίως κατά μήκος της κατεύθυνσης, ο χάλυβας σε κάποιο βαθμό δεν θα είναι όλοι το ίδιο σώμα. Οι ρωγμές και οι φυσαλίδες που σχηματίζονται κατά το χύσιμο εξαλείφονται επίσης σε υψηλές θερμοκρασίες.
Μειονέκτημα: Μετά από θερμή έλαση, τα εσωτερικά μη μεταλλικά εγκλείσματα χάλυβα θα συμπιεστούν σε λεπτές φέτες, οδηγώντας στο φαινόμενο της αποκόλλησης, η αποκόλληση μπορεί να κάνει το χάλυβα στη συρρίκνωση της συγκόλλησης όταν εμφανιστεί το σχίσιμο. Η υπολειμματική τάση προκαλείται από το ανομοιόμορφο κρύο, το οποίο προκαλεί την παραμόρφωση του χάλυβα, μειώνει τη σταθερότητα και μειώνει την αντίσταση στην κόπωση σε κάποιο βαθμό.
Τρίτον, διαφορά θερμής έλασης και ψυχρής έλασης:
(1) Το χαλύβδινο τμήμα της ψυχρής έλασης επιτρέπει τον τοπικό λυγισμό, ο οποίος μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως την ικανότητα φέρουσας πρόσδεσης.
(2) Η υπολειμματική τάση του πλατέου χάλυβα θερμής έλασης και του κρύου La Chang στον χάλυβα είναι διαφορετική, οπότε υπάρχει μεγάλη διαφορά στην κατανομή του τμήματος. Η εναπομένουσα τάση του ψυχρού σχεδίου είναι κυρίως καμπύλη, και η θερμή έλαση είναι κυρίως τύπος φιλμ.
(3) Η ελεύθερη στρέψη του χάλυβα θερμής έλασης είναι υψηλότερη από αυτή του ψυχρού χάλυβα, συνεπώς η στρεπτική απόδοση του χάλυβα θερμής έλασης είναι καλύτερη από εκείνη του χάλυβα ψυχρής έλασης.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Προσθέστε: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Κίνα
Email: wxpx0510@163.com
Εξεταστική